Firma cu Gold Account  Comunicat de presa EURO QUALITY TEST (Studii Geotehnice)Sesiune jubiliara a XX-a SELC - Schimbul de Experienta a laboratoarelor in Constructii

In perioada 9-12 iunie in statiunea Neptun la Centrul InternaÅ£ional de ConferinÅ£e din Complex „Doina“, s-a desfasurat Sesiunea jubiliara a XX-a a Schimbului de Experienta a Laboratorarelor din Constructii -SELC. Evenimentul a fost organizat de „COBATY România” ÅŸi “RNLC-ReÅ£eaua NaÅ£ională a Laboratoarelor din România”, în parteneriat cu Primăria Mangalia. La reuniune au participat peste 140 de reprezentanÅ£i din Å£ară ÅŸi din străinătate ai firmelor de construcÅ£ii, ai firmelor de consultanţă ÅŸi ai altor organisme specializate în construcÅ£ii. Reuniunea a constituit un eveniment unic, ce a reunit la nivel inalt reprezentanti ai Comisiei Europene (Vicente Leoz Arguelles, seful unitatii pentru constructii, echipamente de presiune si metrologie din cadrul Directoratului General Intreprinderi), Consiliului European al Producatorilor de Materiale de Constructii (Pascal Bar, director tehnic), Cobaty International (Alain Jaffre, director general si reprezentant permanent pe langa Uniunea Europeana al acestei organizatii etc.).

IniÅ£iatorul acestor reuniuni ÅŸi principal organizator este ing. Ioan BURTEA , director al QUALITY CERT. Tema întrunirii a vizat aplicarea prevederilor Regulamentului nr. 305 din martie 2011, adoptat de Parlamentul European ÅŸi al Consilului de stabilire a conditiilor armonizate pentru comercializarea produselor pentru constructii. Reuniunea a avut ca obiectiv stabilirea regulilor de punere pe piaţă în România a produselor pentru construcÅ£ii, asigurarea protecÅ£iei vieÅ£ii ÅŸi a avuÅ£iei naÅ£ionale, în vederea evitării consecinÅ£elor rezultate datorită fenomenelor seismice, precum ÅŸi asigurarea punerii pe piaţă numai a produselor nepericuloase pentru viaÅ£a ÅŸi sănătatea oamenilor. La reuniune au participat personalităţi din Uniunea Europeană cu responsabilităţi privind produsele pentru construcÅ£ii, standardizare, certificare întreprinderi, personalităţi din partea autorităţilor, organismelor de acreditare-certificare, universităţi, din domeniul cercetării. Dna. Ing.ec Daniela TRIF, director al SC EURO QUALITY TEST SRL Bucuresti a prezentat observatii privitoare la temele dezbatute, referitor la verificarea calitativa a materialelor pentru drumuri.

Afisări: 1858. Data publicării: 2011-06-17 de către: EURO QUALITY TEST


real web director firme si companiipromovare web pentru firme si companiimain menutur real webprelucrarea datelor personaleblog promovareANPCsitemapsitemap.xml

Real-Web.ro este un portal care ofera servicii de promovare firme pe net prin inscriere gratuita sau promovata in lista firme si companii.

©2009-2011 . All rights reserved. Web design: www.siteuriweb.euGăzduire: www.real-host.eu. Partener Lyoness .
Real Life Design Găzduire Real Host
View Stats